Sweet Image åbner i udlandet og søger lokale partnere.

Som en del af vores strategi om at øge vores omsætning i udlandet til minimum 80 % af den samlede omsætning i 2013 indleder vi nu forhandlinger med en række lokale partnere i udvalgte lande.

Vi søger lige nu efter lokale partnere i en række lande som kunne tænke sig at opbygge og varetage kundeservice og salg i blandt andet Sverige og Norge. Hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores voldsomt voksende virksomhed og blive selvstændig i et andet land, ser vi meget frem til at høre fra dig. Lokal kundskab/bopæl i et af disse lande vil være at foretrække.

Du skal gerne indeholde et stort iværksætter gen og ikke være bange for udfordringer. Som partner vil du kunne benytte vores Registrerede varemærker og hele vores organisation såvel som sortiment mm. så opstarten bliver så let som mulig. Der vil ikke blive stillet krav om kapital fra din side men vi ser gerne at du bliver medejer af den virksomhed du skal være med til at opbygge.

Vi har allerede aftaler på plads i en række lande syd for grænsen men vi hører gerne fra alle interesserede på nuværende tidspunkt.

Kontakt gerne Niklas Fog på niklas@sweetimage.dk eller vores hovedmail info@sweetimage.dk, beskriv med få ord hvorfor det netop skal være dig vi skal vælge at samarbejde med i årene der kommer.