Åbning af Sweet Image HUSET

Kom til indvielsesfest af Sweet Image Huset på vores nye adresse, Stjernegade 10, 3000 Helsingør

Fredag den 26. september fra kl. 12.00-22.00

og oplev vores nye butik sammen med kulturnatten i Helsingør.

Der vil mellem kl. 12-17.00 være et lettere traktement, som er reserveret til vores B2B kunder, men vi åbner dørene for alle andre fra 17-22.00, hvor vi byder på diverse smagsprøver samt lidt vin/øl/snack.

Vi glæder os til at sig dig den 26. september eller på et senere tidspunkt, hvis det ikke lige passer på dagen.

Mange hilsner,

Sweet Image teamet

Sweet Image HUSET er stedet, hvor såvel virksomheder som privatpersoner kan henvende sig, når der er brug for søde sager, både med og uden logo, spændende italienske delikatesser samt specialimporterede kvalitetsvine fra vores italienske kontakter.