Bliv MED-importør af vine fra Sobrero

Klassiske pletskud fra Piemontes hjerte
– Barolo fra Sobrero!


Flavio er 3. generation af vinmagere i familien Sobrero
, der har 13 hektar med vinmarker i hjertet af Barolo-området i Piemonte. Markerne ligger i udkanten af byen Castiglione Falletto, og der er intet prangende over bygningerne, når man kører forbi.

Sobrero er en vinproducent, som Sweet Image huset er særlig stolt af at præsentere til smagninger i de kommende fire uger. Kvaliteten er høj – og priserne er lave på de klassiske, rene og elegante Piemonte-vine.

Det er naturligvis Nebbiolo-druen, som Flavio Sobrero laver sine topvine på, men der er også mange andre spændende overraskelser, når I smager jer gennem vinene. Inden jeg lige præsenterer dem i stikord, skal I vide nogle få ting om vingården Ciabot Tanasio og familien Sobrero.
For det første scorer deres Barolo’er altid højt i blindsmagninger, og den nyligt frigivne årgang 2016 har fået 99 point ud af 100 point af en af Italiens førende sommelierer, der har vinguiden Gardininotes.com.

For det andet er Ciabot Tanasio begunstiget af at have så god ”terroir”, at de sætter en ære i at gøre mindst muligt ved vinene i processen efter at druerne er høstet. Fadene er gamle, så de ikke afgiver særlig meget smag. Vinene får lov til at være sig selv og udvikle sig, som naturen har tænkt dem, og de seneste år er flere af dem også certificeret økologiske.

Med familien Sobrero behøver alting dog ikke være dyrt for at det er godt.

Glæd jer

SER PRISERNE HER
Som medimportør er I med køb af mindst 24 flasker og med til at støtte nogle af de italienske vingårde, som har været hårdt ramt af Coronaen.

Vi har smagninger hver fredag fra klokken 16.00 til 18.00 og lørdag fra klokken 12 til 14.00 i vores butik Sweet Image Huset, Stjernegade 10 i Helsingør,