Prisvindende Barolo vine hos Sweet Image

Det er med stor glæde at vores Barolo vine fra Sobrero har vundet 2. præmien i årets Barolo anmeldelse i det anerkendte Decanter magasin i deres panel test af 2009 Barolo “Ciabot Tanasio”. I alt 140 Barolo vine er testet og “Ciabot Tanasio” har fået 95 point og anmeldelsen “Outstanding” på en flot anden plads.

Vi ønsker lejligheden til at ønske familien Sobrero et stort tillykke med anmeldelsen og er glade for vores samarbejde med denne fantastiske vinfamilie i Castiglione Falletto (Piemonte, Italien). Der er mulighed for at få alle Sobrero`s vine hos os enten alene eller i vores ekslusive gaveæsker med vin og chokolade. Vi har vinen på lager og den kan leveres med kort varsel. Prisen for 2009 “Ciabot Tanasio” er resten af året til kampagnepris på 155.- + moms ved minimum 6 stk.