NYT koncept, bliv MEDimportør i juni og juli

Første vingård som du kan blive MEDimportør af er den lille økologiske vinproducent Torre Raone fra regionen Abruzzo i Syd Italien.

Priserne er inkl. moms og ex. levering

Kom ind og smag vinene i vores strøgbutik i Helsingør og få et overblik over dine muligheder i forhold til pris og kvalitet.

KONCEPTET går ud på at vi i første omgang aftager noget af det vin vores kære Italienske vinbønder og venner af Sweet Image Huset ikke har kunnet afsætte pga. Covid-19 situationen i Italien, normalt leverer vores producenter det meste af deres produktion til restauranter i lokal området, hvilket ikke har været muligt i lang tid nu.

Vi har derfor rakt hånden ud og tilbudt at gøre en ekstra indsats for at komme dem til undsætning. Vi opnår visse besparelser på indkøb/logistik ved at bestille en større mængde end normalt og samtidigt ligger vi på vores minimums avance så du derved opnår meget attraktive priser på kvalitetsvin.
Vi skal bestille vinen hjem fra Italien før vi kan levere den til dig som MEDimportør, vi har deadline for bestilling til første omgang inden d. 19. juni , hvorefter vi forventer at have vinen her hos os i løbet af uge 26. Som MEDimportør betaler du først for din bestilte vin ved afhentning eller efter det er leveret , vi sørger naturligvis for alt praktisk arbejde med bestillingen, det eneste du skal gøre er at bestille og drikke noget dejlig vin!

Næste vingård som du kan blive MEDimportør af er den lille vinproducent Baldi fra regionen Piemonte i Nord Italien.

RING eller skrive til Niklas:
50 99 04 32
Niklas@sweetimage.dk

Prisen er det man betaler, værdien er det man får

Baldi vine