NYT koncept, bliv MEDimportør fra 10. august

Som MEDimportør opnår du/ I de bedst mulige priser på kvalitetsvin og samtidig støtter små Italiensk vinbonde i nød. Minimumsbestilling er 24 stk. flasker vin pr. producent, vælg imellem alle typer vin fra vingården dog minimum 6 stk. pr. variant, visse vine er mere nedsat end andre i forhold til vores normale 1. stk. pris.

Fra 10. august og de næste tre uger går turen til regionen Emilia-Romagna, hvor brødrene Stefano og Ferrucio siden 1984 har haft vingården La Tosa. Vinmarkerne ligger i et fladt område, et af de varmeste i Italiens sommerhede, og det udnytter Stefano og Ferrucio til at skabe smagfulde og kraftfulde vine i flot balance.

Se beskrivelser her

Kom ind og smag vinene i vores strøgbutik i Helsingør og få et overblik over dine muligheder i forhold til pris og kvalitet.

Vi har lige fået smagsprøverne hjem

KONCEPTET går ud på at vi i første omgang aftager noget af det vin vores kære Italienske vinbønder og venner af Sweet Image Huset ikke har kunnet afsætte pga. Covid-19 situationen i Italien, normalt leverer vores producenter det meste af deres produktion til restauranter i lokal området, hvilket ikke har været muligt i lang tid nu.
Vi har derfor rakt hånden ud og tilbudt at gøre en ekstra indsats for at komme dem til undsætning. Vi opnår visse besparelser på indkøb/logistik ved at bestille en større mængde end normalt og samtidigt ligger vi på vores minimums avance så du derved opnår meget attraktive priser på kvalitetsvin.

PRISER inkl. moms

Som altid vil det være muligt at komme forbi og smage på vinen før der tages stilling til om du ønsker at benytte dig af tilbuddet.

Vi skal bestille vinen hjem fra Italien før vi kan levere den til dig som MEDimportør, vi har deadline for bestilling til første omgang inden d. 19. juni , hvorefter vi forventer at have vinen her hos os i løbet af uge 26. Som MEDimportør betaler du først for din bestilte vin ved afhentning, vi sørger naturligvis for alt praktisk arbejde med bestillingen, det eneste du skal gøre er at bestille og drikke noget dejlig vin!