Bliv MED-importør af vine fra Sobrero

Klassiske pletskud fra Piemontes hjerte
– Barolo fra Sobrero!


Flavio er 3. generation af vinmagere i familien Sobrero
, der har 13 hektar med vinmarker i hjertet af Barolo-området i Piemonte. Markerne ligger i udkanten af byen Castiglione Falletto, og der er intet prangende over bygningerne, når man kører forbi.

Sobrero er en vinproducent, som Sweet Image huset er særlig stolt af at præsentere til smagninger i de kommende fire uger. Kvaliteten er høj – og priserne er lave på de klassiske, rene og elegante Piemonte-vine.

Det er naturligvis Nebbiolo-druen, som Flavio Sobrero laver sine topvine på, men der er også mange andre spændende overraskelser, når I smager jer gennem vinene. Inden jeg lige præsenterer dem i stikord, skal I vide nogle få ting om vingården Ciabot Tanasio og familien Sobrero.
For det første scorer deres Barolo’er altid højt i blindsmagninger, og den nyligt frigivne årgang 2016 har fået 99 point ud af 100 point af en af Italiens førende sommelierer, der har vinguiden Gardininotes.com.

For det andet er Ciabot Tanasio begunstiget af at have så god ”terroir”, at de sætter en ære i at gøre mindst muligt ved vinene i processen efter at druerne er høstet. Fadene er gamle, så de ikke afgiver særlig meget smag. Vinene får lov til at være sig selv og udvikle sig, som naturen har tænkt dem, og de seneste år er flere af dem også certificeret økologiske.

Med familien Sobrero behøver alting dog ikke være dyrt for at det er godt.

Glæd jer

SER PRISERNE HER
Som medimportør er I med køb af mindst 24 flasker og med til at støtte nogle af de italienske vingårde, som har været hårdt ramt af Coronaen.

Vi har smagninger hver fredag fra klokken 16.00 til 18.00 og lørdag fra klokken 12 til 14.00 i vores butik Sweet Image Huset, Stjernegade 10 i Helsingør,

Bliv MED-importør af vine fra Casa Setaro

Vulkanen Vesuv har mange højdepunkter, og I skal smage på de bedste
I lang tid har vi smagt på vine fra det skønne nord. Nu skal vi til sydens mytiske vine, der har mærkelige navne som ”Don Vincenzo” og etiketter med ord som ”Lacryma Christi”, bedst oversat ”Kristus tårer”.

De næste fire uger skal vi smage på vine fra Casa Setaro, der ligger på kanten af vulkanen Vesuv tæt på Napoli. Vi smager på fredage og lørdage fra den 27. august til og med den 18. september.


Det er store og helt specielle smagsoplevelser med en særlig mineralsk undertone. Ja, i enkelte af vinene er vulkanens svovl til stede i både smag og lugt, men stadig i balance, så det bliver en oplevelse – ikke en katastrofe…
Det er også videnskab og historie, fordi arkæologer har udtaget prøver fra gamle beholdere til vin og fundet ud af, at romerne i datidens Rom drak vine på druer med navne som Caprettone og Piedirosso. Netop de druer, som I skal smage, og som Lacryma Christi er en fælles betegnelse for.
Jeg skal nok – som altid – fortælle personlige anekdoter, fordi jeg kender Massimo og vingården Casa Setaro, der er en af de få vingårde, der stadig ligger på kanten af Vesuv i områdets skønne nationalpark.
Selvom vinbønderne i Italien har det bedre i takt med at pandemien aftager, kan Sweet Image Huset tilbyde jer gode rabatter, der stiger i takt med mængden og topper ved de 24 flasker, der gør jer til medimportører.

Her et lille udpluk af fristelserne:
En af mine trofaste kunder har prøvesmagt Munazei Rosato og beskriver den som en frisk laksefarvet rose med god balance i syre og en eftersmag af ubestemmelige syditalienske krydderurter, måske smagen af abrikoser og fersken, smagen af en sommeraften i Napoli.
Hvidvinen Munazei og Pietrafumante, en Spumante på Metodo Classico, er lavet på druen Caprettone, og det er faktisk længe siden, at jeg selv har smagt dem, så jeg glæder mig også!
Lacryma Christi del Vesuvio Doc Rosso Munazei er en helt ung vin fra 2020, og jeg lover jer, at den er eksplosiv i smagen – den buldrer bare løs, men ligesom en vulkan skal den nok blive mere afdæmpet over tid.
Fuocoallegro er lagret på en særlig slags lerkar, amphoraer, og resultatet er en flot vin i fin balance, men stadig meget… vulkansk!
Don Vincenzo Reserva er topvinen på 70 procent Piedirosso og 30 procent Aglianico. Glæd jer, også til rødvinen Terramatta, der er lavet 100 procent på druen Aglianico, som nogle mener stammer fra Grækenland. Smagen er intens og kraftig, men med mindre sødme end en Primitivo – nogle vil sige mere kalket.

SE DE FORDELAGTIGE
PRISER
HER

___________________________________________________________________


Det sker fredag fra klokken 16.00 til 18.00 og lørdag fra klokken 10.00 til 14.00.

Vi starter med vinene fra Casa Setaro fredag den 27. august og fortsætter 4 uger frem.

Bliv MED-importør af vine fra Weingut Niklas

Weingut Niklas laver vine til de stille, lune aftner på terrassen. Han laver vine til de friske asparges og skaldyr, og hvis man åbner Dieter Niklas’ fine Sauvignon, kan den også klare krydrede asiatiske retter.

For Sweet Image Huset er Weingut Niklas = sommer, når den er bedst.
Prøv at sætte en Klaser Hecht Kalterer See Classico Superiore på køl og åbn flasken en time inden servering. Lad den stå i skyggen på et bord – den skal have lidt varme, men stadig være kølig. Jeg har fundet ud af, at en time er perfekt. Resultatet er et skønt, læskende glas rødvin – stadig med den umiskendelige smag af Weingut Niklas fra det sydlige Tyrol ved søen Kaltern.

Og næste gang I skal nyde et glas? Ja, så må det være den skønne og fint afbalancerede Weissburgunder. For et par år siden fik vingårdens Weissburgunder Riserva 2015 topkarakter i den italienske vinbibel Gambero Rosso med 3 røde glas. De seneste årgange er også værd at holde øje med.

Weingut Niklas er kommet igennem sidste års krise, og han har ingen problemer med at sælge sine nyeste årgange. Men han var glad for jeres hjælp, da markedet styrtdykkede sidste år – og derfor har han givet gode rabatter til jer også i år.
Med andre ord: Det ser ud til at blive sidste chance for at købe Weingut Niklas til de markant nedsatte priser, I har set under pandemien.

Når Sweet Image Huset holder smagninger de næste fire uger, glæder jeg mig til at fortælle om alle nuancerne i vingårdens druer. Den førnævnte ”Klaser Hecht” er for eksempel lavet på druen Schiava, der har et slægtskab med Pinot Noir. Den sydtyrolske drue Lagrein er et andet spændende bekendtskab med sin mørke farve, noter af solbær og let parfumerede duft. Vi vil fejre sommeren ved at åbne for en enkelt flaske DJJ Merlot Riserva fredag 2. juli og alle er naturligvis velkomne til at komme forbi og smage på den.

Weingut Niklas er en vingård i det sydlige Tyrol, hvor sproget er tysk, selvom landet er Italien. Markerne ligger højt i et enestående smukt terræn med kolde vintre og varme somre. Når solen er gået ned om sommeren, bliver også aftenerne kølige.

Niklas (Dieter) & Niklas

Niklas Fog har efterhånden kendt Dieter Niklas i mange år, og Sweet Image Huset er eneforhandler af Weingut Niklas i hele Skandinavien. Da jeg første gang talte med Dieter og hurtigt slog over i tysk (hvilket gav point…), var vingården stadig en kommende stjerne. Nu er interessen for Weingut Niklas blevet stor.

Kom forbi til prøvesmagningerne – så vil I forstå. For mange af jer vil det være et kærkomment gensyn, og jeg glæder mig til at se jer alle.

Smagningerne holdes i Sweet Image Huset
på Stjernegade 10 i Helsingør.
På fredage er det fra 16.00 til 18.00, lørdage er det fra 10.00 til 12.00.
Vi smager i perioden fra den 25. juni til den 17. juli.
For at blive med-importør skal man bestille minimum 24 flasker for at få de bedste rabatter, og man må gerne bestille som en gruppe. Der er også fine rabatter ved mindre bestillinger.

SE DE GODE PRISER HER

Vi i Sweet Image Huset ser frem til at se dig/ jer . . .

Her får du/ I nogle flere datoer til kalenderen:

• Fredag og lørdage fra den 25. juni til den 17. juli: Weingut Niklas
• Fredag og lørdage fra den 23. juli til den 7. august: Zucchettos, prosecco som du aldrig har smagt dem!
• Fredag og lørdage fra den 13. august til den 4. september:
eksplosive vine fra Casa Setaro fra kanten (næsten) af Vesuv, Napoli.
• Fredag og lørdage fra den 10 september til den 2. oktober
Top Ripasso og Amarone vine fra Marognole, Valpolicella.

De bedste hilsner

Sweet Image Teamet

NYT koncept, bliv MEDimportør fra 10. august

Som MEDimportør opnår du/ I de bedst mulige priser på kvalitetsvin og samtidig støtter små Italiensk vinbonde i nød. Minimumsbestilling er 24 stk. flasker vin pr. producent, vælg imellem alle typer vin fra vingården dog minimum 6 stk. pr. variant, visse vine er mere nedsat end andre i forhold til vores normale 1. stk. pris.

Fra 10. august og de næste tre uger går turen til regionen Emilia-Romagna, hvor brødrene Stefano og Ferrucio siden 1984 har haft vingården La Tosa. Vinmarkerne ligger i et fladt område, et af de varmeste i Italiens sommerhede, og det udnytter Stefano og Ferrucio til at skabe smagfulde og kraftfulde vine i flot balance.

Se beskrivelser her

Kom ind og smag vinene i vores strøgbutik i Helsingør og få et overblik over dine muligheder i forhold til pris og kvalitet.

Vi har lige fået smagsprøverne hjem

KONCEPTET går ud på at vi i første omgang aftager noget af det vin vores kære Italienske vinbønder og venner af Sweet Image Huset ikke har kunnet afsætte pga. Covid-19 situationen i Italien, normalt leverer vores producenter det meste af deres produktion til restauranter i lokal området, hvilket ikke har været muligt i lang tid nu.
Vi har derfor rakt hånden ud og tilbudt at gøre en ekstra indsats for at komme dem til undsætning. Vi opnår visse besparelser på indkøb/logistik ved at bestille en større mængde end normalt og samtidigt ligger vi på vores minimums avance så du derved opnår meget attraktive priser på kvalitetsvin.

PRISER inkl. moms

Som altid vil det være muligt at komme forbi og smage på vinen før der tages stilling til om du ønsker at benytte dig af tilbuddet.

Vi skal bestille vinen hjem fra Italien før vi kan levere den til dig som MEDimportør, vi har deadline for bestilling til første omgang inden d. 19. juni , hvorefter vi forventer at have vinen her hos os i løbet af uge 26. Som MEDimportør betaler du først for din bestilte vin ved afhentning, vi sørger naturligvis for alt praktisk arbejde med bestillingen, det eneste du skal gøre er at bestille og drikke noget dejlig vin!

NYT koncept, bliv MEDimportør i juni og juli

Første vingård som du kan blive MEDimportør af er den lille økologiske vinproducent Torre Raone fra regionen Abruzzo i Syd Italien.

Priserne er inkl. moms og ex. levering

Kom ind og smag vinene i vores strøgbutik i Helsingør og få et overblik over dine muligheder i forhold til pris og kvalitet.

KONCEPTET går ud på at vi i første omgang aftager noget af det vin vores kære Italienske vinbønder og venner af Sweet Image Huset ikke har kunnet afsætte pga. Covid-19 situationen i Italien, normalt leverer vores producenter det meste af deres produktion til restauranter i lokal området, hvilket ikke har været muligt i lang tid nu.

Vi har derfor rakt hånden ud og tilbudt at gøre en ekstra indsats for at komme dem til undsætning. Vi opnår visse besparelser på indkøb/logistik ved at bestille en større mængde end normalt og samtidigt ligger vi på vores minimums avance så du derved opnår meget attraktive priser på kvalitetsvin.
Vi skal bestille vinen hjem fra Italien før vi kan levere den til dig som MEDimportør, vi har deadline for bestilling til første omgang inden d. 19. juni , hvorefter vi forventer at have vinen her hos os i løbet af uge 26. Som MEDimportør betaler du først for din bestilte vin ved afhentning eller efter det er leveret , vi sørger naturligvis for alt praktisk arbejde med bestillingen, det eneste du skal gøre er at bestille og drikke noget dejlig vin!

Næste vingård som du kan blive MEDimportør af er den lille vinproducent Baldi fra regionen Piemonte i Nord Italien.

RING eller skrive til Niklas:
50 99 04 32
Niklas@sweetimage.dk

Prisen er det man betaler, værdien er det man får

Baldi vine

NORMAL DRIFT ;-p

Vi er tilbage i normal drift og Sweet Image Huset kan igen aflægges besøg indenfor normale åbningstider.

Vi følger myndighedernes retningslinjer for at begrænse smittespredning så der er loft over antallet af kunder i butikken som kan være her samtidigt.

Vi har sprit både til hænder og indvortes brug ;-)

Vi arbejder hjemmefra

Kære alle,

Vi har valgt at støtte op om kampen mod udbredelsen af Cov-19 og holder derfor Sweet Image Huset lukket indtil videre.

Personalet arbejder hjemmefra og Sweet Image erhvervssalg forsætter uændret. Vi har det alle fint og der er ingen af vores medarbejdere der har været syge eller sat i karantæne.

Der kan opstå længere leveringstider på visse produkter i den kommende periode, men vi forsøger at orientere jer løbende om eventuelle forsinkelser.

Vi håber snart at alle kan vende styrket tilbage og vi glæder os til at se dig igen snart.

Hvis du skal have fat i os kan du ringe til vores kundeservice på:
+45 72 44 11 87 eller kontakte os på vores mail info@sweetimage.dk.

Vi sender de bedste hilsner til alle
Sweet Image teamet

ISM messen 2020

ISM fejrer i år sit 50-års jubilæum med et rekordstort antal udstillere:
1.750 leverandører fra 76 lande.

En kombination af impulser og innovationer, spændende netværk, førsteklasses udstiller og ekspertbesøg til en unikt indsigt til hvad der sker rundt om i verden.

I forventning om at vende tilbage med kufferterne fyldte med nye lækkerier.

JUBILÆUMS- OG FØDSELSDAGSFEST

Kære alle,

Sikke tiden er gået hurtigt, vi har meget at fejre den næste tid:

Sweet Image ApS blev stiftet tilbage i 2009 og kan således fejre sin 10 års fødselsdag.
Vi åbnede vores lille butik Sweet Image HusetStjernegade 10 på kulturnatten 2014 så butikken har derfor på Kulturnatten 5 års Jubilæum.
Derudover kan vi også fejre at virksomhedens ejer og stifter Niklas Fog fejrer sin 5 x 10 års = 50 års fødselsdag på samme tid.
Kom til fest hos os på kulturnatten i Helsingør, Stjernegade 10
for at fejre det hele sammen med os.
Der vil traditionen tro være vinbar på kulturnatten og i år vil der også blive tændt op i grillen og serveret fadøl fra Fur i et festtelt ude i vores baggård.

Arrangementet starter kl. 18.00 fredag d. 27. september 2019.

De bedste hilsner